Egyszer volt, hol nem volt, az üveghegyen is túl, volt egyszer egy üveghíd. A híd, amely embereket, gondolatokat, érzéseket köt össze. Üvegből van, amely bár az egyik legkeményebb anyag, mégis nagyon vigyázni kell rá, hisz törékeny. Olykor csak fekete és fehér, de legtöbbször színes. Mindig más, soha nem egyforma. 

Aki már látott több száz fokon izzó üveget, az biztos egyetért velem, hogy a látvány lenyűgöző. A hideg, sokszínű üveg 600-800 fokon vörösen izzik. Ez már önmagában elég lett volna, hogy magával ragadjon, de ami számomra ennél is érdekesebb, az pedig az üveg átalakulása. Hogyan lesz a színes kis üveglapokból egy ékszer, hogy fog kinézni olvasztás után az ismét hideg és rideg üveg. Számomra az üvegékszerek készítése kikapcsolódás, kreativitás és örömszerzés. A legnagyobb örömöt az jelenti, ha látom az általam készített ékszert valaki máson, és tudom, hogy azért választotta reggel ruházata kiegészítőjeként, hogy megjelenése tökéletesebb, díszesebb legyen azáltal. Egyszer azt mondta nekem egy hölgy, hogy azért hordja az én kis gyűrűmet, mert bármikor ha ránéz, a boldogság és a harmónia jut eszébe róla. Hát kell ennél több?


Kérlek sétálj át az én kis üveghidamon, hátha neked is tudok mutatni valami szépet…   

Ha üzenni szeretnél nekem, akkor itt megteheted. Ötleteidet, javaslataidat szívesen fogadom bármikor!

Iratkozz fel az Üveghíd hírlevélre és legyél Te is Üveghíd Klubtag!
A klubtagok kizárólagos és kiemelt kedvezményeket kapnak, elsőként értesülnek az újdonságokról. Adataidat titkosan kezelem, senkinek ki nem adom! A listáról bármikor leiratkozhatsz.