dog-borrow-rental-app-barknborrow-30

A gyerek könyörög egy kutyáért? Itt van a megoldás, ami mindenkinek jó!

Tegye fel a kezét az a szülő, aki nem kapta még meg a gyerekétől azt a kérést, hogy “Anyaaaaaa, úúúúgy szeretnék én is egy kiskutyááááát“. A kérés tök jogos, hisz a kutya az ember legjobb barátja, jó fejek, szerethetők, stb. Azonban nem minden szülő szeretné, vagy tudja megoldani, ha az emeletes ház kis lakását egy termetes ebbel kellene megosztani. Szerény vélemény az, hogy a kutya érdekeit igenis szem előtt kell tartani, és gonoszság bezárni egy lakásba reggeltől estig, ha a szülők dolgoznak egész nap, gyerekek suliban, külön órán, és senki nincs aki elvinné őket sétálni. Lehet dobálni a köveket, de nekem ez a véleményem. Egy kertes házba elsők között vennék valami jó fej kutyust, de csak ha tényleg van élettere a kutyának, és megoldható a rendszeres séta (Nem a rendszeres leviszem-a-ház-elé-gyorsan-pisilj-és-már-mehetünk-is-haza megoldásra gondolok)

Persze ez egy örök probléma, nehéz nemet mondani a gyereknek. A nagyfiam osztálytársaitól már hallottam egy olyan lehetőségről, hogy a közeli állat menhelyre bejelentkeznek, és egy egy alkalommal elvihetnek egy kutyust egy órára sétálni. Király ötletnek tartottam, ez az igazi win-win kategória. A gyereknek és szülőnek egyaránt jó program, a kutyának egy ajándék a szerető sétáltató, és nem kell hosszútávra venni vagy örökbe fogadni állatot.

Az amerikaiak persze ebben is meglátták a bizniszt, és az Uber mintájára egy appot hoztak létre kutya bérsétáltatásra. 

Az ingyenes applikációt letöltve egymásra találhatnak a gazdik és a bérsétáltatók. A kutyusokról fotót, részletes jellemzést és leírást találhatnak az adatbázisban keresgélve. Lehet jelentkezni kutyaszitternek, akik ebből szórakozva plusz bevételre tehetnek szert.

Iratkozz fel az Üveghíd hírlevélre és legyél Te is Üveghíd Klubtag!
A klubtagok kizárólagos és kiemelt kedvezményeket kapnak, elsőként értesülnek az újdonságokról. Adataidat titkosan kezelem, senkinek ki nem adom! A listáról bármikor leiratkozhatsz.

Hozzászólás